security-holding

Be Secure with Security-Holding!

O nás

Jsme profesionální společností security-holding, která se specializuje na poskytování široké škály služeb v oblasti bezpečnosti, facility managementu, konzultací, realit a obchodu. Jsme součástí renomované skupiny security expert s dlouholetou zkušeností a kvalitními referencemi.

Naše nabídka

  • Bezpečnostní služby - zajišťujeme fyzickou ochranu majetku, osob a událostí, monitorujeme kamerovým systémem a provádíme kontrolní prohlídky.
  • Facility management - správa budov a nemovitostí, údržba, čištění, zahradničení, úklid, klimatizace a další služby pro pohodlný a bezproblémový provoz.
  • Konzultační služby - poskytujeme odborné poradenst
  • Tvorba webových stránek
  • Číst dále

Služby

Jsme společnost security-holding, která se specializuje na širokou škálu služeb v oblasti bezpečnosti, facility managementu, konzultací, realit a obchodu. Jsme součástí renomované skupiny security expert, která má dlouholeté zkušenosti a vynikající renomé na trhu. V oblasti security nabízíme komplexní bezpečnostní služby pro různé typy objektů a prostorů.

Bezpečnostní služby

Facility management

Konzultační služby

Realitní služby

Naše práce

Jsme společnost security-holding, která se specializuje na poskytování široké škály služeb v oblasti bezpečnosti, facility managementu, poradenství, realit a obchodu. Spolupracujeme s profesionálními a kvalifikovanými pracovníky, kteří jsou schopni poskytnout vám kvalitní a spolehlivé služby.

Číst dále

Otevírací doba

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 8:00 - 12:30

Rezervace

E-mail: recepce-holding@seznam.cz
Telefon: 607 422 231 

Rezervace

Fotogalerie

Náš tým

Jan Marek

Bezpečnostní expert  

Telefon: +420 100 123 456
E-mail: jan@example.com

Hana Novotná

Konzultant v oblasti bezpečnosti

Telefon: +420 100 456 456
E-mail: hana@example.com

Lucie Sladěná

Obchodní zástupce pro služby security a facility

Telefon: +420 100 123 456
E-mail: kontakt@example.com

 

Mark Maddox

Facility manažer 

Telefon: +420 100 654 321
E-mail: kontakt@example.com

Reference

Spolupráce se společností Security-Holding byla pro náš podnik velmi přínosná. Jejich služby jsou profesionální a spolehlivé, jejich tým je vždy ochotný a vstřícný. Velké díky za jejich podporu v oblasti facility a security!
- Austrálie

Jako majitelka realitní společnosti jsem velmi spokojená s konzultačními službami, které poskytuje Security-Holding. Jejich odborné poradenství nám pomohlo vylepšit naše obchodní strategie a zlepšit výkonnost našeho týmu. Vřele doporučuji!
- Mexiko

Zobrazit více

Portfolio

Služby fyzické ostrahy a ochrany majetku

1. Fyzická ostraha objektů - poskytování profesionálních strážníků pro hlídání a střežení budov, areálů a dalších objektů 2. Ochranu majetku - zajištění bezpečnosti a ochrany majetku před krádeží, vandalismem a dalšími nežádoucími událostmi 3. Kontrola vstupu a výstupu - sledování a kontrola přístupu do objektů, včetně evidování osob a vozidel

1. Vznik služby fyzické ostrahy a ochrany majetku Služba fyzické ostrahy a ochrany majetku vznikla v reakci na rostoucí potřebu ochrany majetku v souvislosti s rostoucí kriminalitou a bezpečnostními hrozbami. 2. Ochrana majetku v období středověku V období středověku byly využívány především stráže a hlídky, které měly za ú

Kontakt

Pro kontaktování naší společnosti security-holding můžete využít následujících možností: - Telefonicky na čísle: +420 123 456 789 - E-mailem na adrese: info@security-holding.cz - Přes kontaktní formulář na našem webu: www.security-holding.cz/kontakt - Osobně na adrese: Praha 1, Nové Město, Na Příkopě 123/45 - Na našich sociálních sítích: Facebook, LinkedIn, Instagram Těšíme

Telefon
607 422 231

E-mail
recepce-holding@seznam.cz

Skype
skype.kontakt

Ozvěte se mi

Navštivte nás
Václavské náměstí 1, Praha, 110 00

Zavolejte nám
+420 100 123 456

E-mail

Přihlaste se k odběru novinek

Váš text začíná právě zde. Klikněte a můžete začít psát.

Obrázky poskytl Pexels

Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky